Reacties van bruiden

 

IMG-20160612-WA0046

We hebben gelukkig al meerdere bruidjes blij gemaakt. Op deze pagina staan een paar  van de reacties die we krijgen.

lijntje

Vorig jaar heb ik bruidsjurken gepast bij de bruidsmodewinkel van Tineke van de Visse. Dit was een hele prettige ervaring. Er is veel keuze, de jurken zijn goed van kwaliteit en Tineke verleent uitstekende service. Een aanrader om te bezoeken als je gaat trouwen!

Anneke Dingemanse

lijntje

Ik heb mijn droomjurk gevonden bij Tineke. Er was veel keuze maar bij de tweede jurk was het meteen raak. Tineke heeft me goed geholpen. Gaf me goede adviezen. Ik ben erg te spreken over alles. Zeer de moeite waard om als eerste te bezoeken!

Melanie Jonkers

lijntje

“Stad en land ben ik afgereisd op zoek naar die ene jurk. In het begin leek het nog leuk om elke keer mooie jurken te passen, maar elke keer was het ook een teleurstelling dat ik weer niet die ene jurk had gevonden. Via via hoorde ik over Het Bruidskabinet waar ik veel  positieve verhalen over hoorde. Bijvoorbeeld over de unieke (en betaalbare) jurken en de goede service. Niks bleek minder waar en na het passen van drie jurken had ik al ‘mijn’ jurk gevonden. Graag wil ik Tineke bedanken voor het luisteren naar mijn wensen en hier op in te spelen. Niet alleen ben ik een droomjurk rijker, maar ook een mooie ervaring!”
-Marije

lijntje